27 januari 2022

Oogheelkunde op VIPLive

Sinds januari '22 kunt u de oogartsen digitaal consulteren via VIPLive. Het is het 18e specialisme van het Martini Ziekenhuis, dat u digitaal kunt consulteren.  Heeft u een vraag aan een oogarts, die even kan wachten? Stel hem dan via VIPLive en u krijgt binnen twee werkdagen antwoord. Als het om een rood oog gaat vinden we het fijn als u een foto meestuurt in de bijlage.

We zien het aantal digitale consultaties steeds verder toenemen. In 2021 verdubbelde het. Vooral de cardiologie, interne geneeskunde, gynaecologie en neurologie krijgen digitale consultaties. 

Meer huisartsen beschouwen digitale consultatie als regulier onderdeel van de samenwerking met de specialist en sturen regelmatig een digitale consultatie. Daar zijn we heel blij mee. We zien ook huisartsen die VIPLive niet of weinig gebruiken. Loopt u ergens tegenaan of heeft u vragen of suggesties? Mail dan c.janssen@ghcgroningen.nl of c.reker@mzh.nl. Voor technische vragen kunt u terecht bij: 088 528 1020 of Info@viplive.nl.

De GHC, HuisartsenZorg Drenthe en ziekenhuizen in Groningen en Drenthe geloven in digitale consultatie en zetten samen in de doorontwikkeling. Ze stemmen ervaringen, tips en aandachtspunten met elkaar af. 

Zie de website van de GHC voor meer informatie



Terug naar het nieuwsoverzicht