12 april 2022

Versoepelingen coronamaatregelen

Het aantal patiënten en medewerkers met corona daalt. Dankzij deze dalende besmettingscijfers en de goede vooruitzichten, versoepelt ook het Martini Ziekenhuis de coronamaatregelen. Patiënten en bezoekers hoeven vanaf 13 april geen mondneusmasker meer te dragen. Ook is het niet langer verplicht 1,5 meter afstand te houden. De bezoekregeling gaat terug naar normaal, en begeleiders zijn weer welkom mee te komen naar een afspraak.

Basisregels

Wél houden we nog vast aan deze basisregels:

  • Was en desinfecteer uw handen regelmatig;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest;
  • We schudden geen handen meer, maar begroeten u met een glimlach


Bezoekersregeling

Het Martini Ziekenhuis gaat weer terug naar de normale bezoektijden. Dit betekent dat bezoek van harte welkom is tussen 11.00 en 20.00 uur. Wel gelden er voor een aantal afdelingen uitzonderingen op de bezoekregeling, namelijk voor de afdelingen Intensive Care (IC), Verloskunde, Kinderen, Pasgeborenen en Longziekten (COVID-cohortafdeling). De bezoekregeling voor deze afdelingen staan op de pagina van deze specialismen op deze website.Horeca

Patiënten en bezoekers zijn ook weer van harte welkom in het Martini Paviljoen en in het Martini Restaurant. De komende tijd zullen alle zichtbare coronamaatregelen in ons ziekenhuis verdwijnen. Denk aan de stickers op de vloer en de schermen in de wachtruimtes.


Kijk hier voor alle actuele informatie
Terug naar het nieuwsoverzicht